прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
октобар
05
2018

Програм ЕРАЗМУС+

Школа учествује у току школске 2018/2109. године у европском програму ЕРАЗМУС+, са пројектом "Заврши започето". Циљ пројекта је да се пружи подршка ученицима из осетљивих група у циљу спречавања њиховог раног напуштања школаовања. У оквиру Пројкекта запослени ће похађати курсеве и обуке који се баве различитим видовима подршке ученицима, у скалду са њиховим потребама.

октобар
03
2018

Учешће Техничке школе "Дрво арт" на манифестацији Mexico Design Week

Наша школа учествује на манифестацији Mexicо Design Week, у Мексико Ситију, у периоду од 10. до 14. октобра 2018. године. 

Школу ће представљати директорка Зорица Ђоковић, наставница Јелена Обрадов и ученица Јована Аћимовић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

јун
04
2018

Годишња изложба школе "Дрво арт" у Дечјем културном центру

Дана 21. маја у 19 часова отворена је годишња изложба Школе у Дечјем културном центру. На изложби се могу видети ученички радови са смерова: Техничар за обликовање намештаја и ентеријера (представљени радови са међународне радионице „Дизајн игралиште – design playground“), Техничар пејзажне архитектуре и Ликовни техничар.

Фотографије са отварања изложбе

мај
10
2018

Конкурс "Крв живот значи" 2018.

Ученици школе "Дрво арт" учествовали су и ове године на конкурсу ’’Крв живот значи’’који је организовао Црвени крст Стари град. Тема конкурса је била промоција добровољног, анонимног и неплаћеног давања крви. На конкурсу су учествовати ученици основних и средњих школа са општине Стари град. Категорије изражавања су ликовна, литерарна и видео форма.  

Ученица наше школе Александра Братић из одељења  2/1 освојила је 1. место у категорији ликовних радова за ученике од   првог до четвртог разреда средње школе. Ментор ученице је наставница Татјана Митровић.    

 Награђени рад

 

 

април
25
2018

21. РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ

Овогодишње Републичко такмичење школа у подручју рада шумарство и обрада дрвета одржано је од 19. до 21. априла у Новом Саду у Техничкој школи „Милева Марић-Анштајн“.

Резултати које су остварили наши ученици:

Прво место  

Екипно у дисциплини Обрада дрвета

Сташа Маричић у дисциплини Техничко цртање

Друго место 

Екипну у дисциплини Пејзажна архитектура

Ања Симић у дисциплини Практичан рад – тапетар

Ана Ђулафић у дисциплини Аранжирање биљног материјала

Треће место 

Марија Вукојичић у дисциплини Цвећарство и декоративна дендрологија

 

Ученике су припремали следећи наставници: Јелена Обрадов (Техничко цртање), Ковачевић Александра (Аранжирање биљног материјала), Јован Анђелковић (Практичан рад - тапетар).

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација     Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions