прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
новембар
11
2018

56. Сајам намештаја

Ове године наша школа је, по десети пут, била излагач на Међународном сајму намештаја у Београду, који је одржан у периоду од 6. до 11. новембра.

Излагали смо у „Дизајн зони“.

Представљени су радови настали у току овогодишњне Креативне радионице „Дизајн игралиште - Design Playground“ на тему Beauty to go.

 

 

 

-

октобар
14
2018

Мексичка недеља дизајна 2018.

На Мексичкој недељи дизајна, одржаној од 10. до 14. октобра у Мексико ситију, наша школа је учествовала као једина образовна институција и једини представник Србије. Излагали смо у оквиру прогмара Expo Design Week. Представили смо свој пројекат Међународне креативне радионице „Дизајн игралиште – Design Playground“ и приказали најуспелије производе настале у оквиру Пројекта, попут столичица за понети, стоних лампи и тоалетних сточића.

Позив за учешће смо добили директно од организатора манифестације који су раније имали прилику да виде фотографије наших радова. Учешће на овако значајној манофестацији је тим престижније што се одиграло у години у којој је Мексико сити званична светска престоница дизајна.

Мексичка публика је међу најнепосреднијом са којом смо до сада имали прилике да се упознамо. Отворено и гласно је изражавала своје одушевљење док је откривала какве све функције имају наизглед обични производи, а није се устезала ни да их испроба. Већина је била изненађена када би сазнали да су пред њима радови средњошколаца. Многи су пожелели да нам се придруже на „Дизајн игралишту“. Неки су долазили више пута или слали своје пријатеље и колеге да виде наш штанд.

Куриозитет је да је целокупно особље Expo Design Weeka, од спремачица и чувара до организатора, толико било одушевљено производима да су усмеравали публику на улазу да обавезно оду до штанда „школе из Србије“, доводили и слали своје рођаке и пријатеље на штанд и чак им сами показивали како поједини производи функционишу. Дешавало се да посетиоци дођу на штанд и траже да виде неки производ за који су чули од неког. Распитивали су се где се налази школа и бивали разочарани кад би сазнали да је „тамо далеко“ у Европи. А онда би нас питали да ли намеравамо да отворимо истурено одељење у Мексику!

Школу су представљале директорка Зорица Ђоковић, наставница Јелена Обрадов и ученица Јована Аћимовић. Школа се представила у периоду од 12. до 14. октобра.

октобар
05
2018

Програм ЕРАЗМУС+

Школа учествује у току школске 2018/2109. године у европском програму ЕРАЗМУС+, са пројектом "Заврши започето". Циљ пројекта је да се пружи подршка ученицима из осетљивих група у циљу спречавања њиховог раног напуштања школаовања. У оквиру Пројкекта запослени ће похађати курсеве и обуке који се баве различитим видовима подршке ученицима, у скалду са њиховим потребама.

октобар
03
2018

Предстојеће учешће Школе на манифестацији Mexico Design Week

Наша школа учествује на манифестацији Mexicо Design Week, у Мексико Ситију, у периоду од 10. до 14. октобра 2018. године. 

Школу ће представљати директорка Зорица Ђоковић, наставница Јелена Обрадов и ученица Јована Аћимовић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

јун
04
2018

Годишња изложба школе "Дрво арт" у Дечјем културном центру

Дана 21. маја у 19 часова отворена је годишња изложба Школе у Дечјем културном центру. На изложби се могу видети ученички радови са смерова: Техничар за обликовање намештаја и ентеријера (представљени радови са међународне радионице „Дизајн игралиште – design playground“), Техничар пејзажне архитектуре и Ликовни техничар.

Фотографије са отварања изложбе

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација     Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions