прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
фебруар
20
2024

ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ У НАШОЈ ШКОЛИ

Вечерас је одржан први састанак у циљу отпочињања реализације учења кроз рад у компанијама за ученике наше школе у области обраде дрвета.
Компаније које су прошле године изразиле спремност да уђу у процес дуалног образовања и успеле да се акредитују, представиле су заинтересованим ученицима и њиховим родитељима своје производне програме, услове рада и каријерне могућностима за будуће столаре, оператере и техничаре за обликовање намештаја и ентеријера.
Након тога, сви заинтересовани ученици имали су прилике да разговарају са представницима свих присутних компанија - Тис, Артинвест, БГ реклам и Ентеријер мајор - и искажу своје интересовање за обављање дела наставе код њих.
Одзив ученика је био изузетно велики, као и интересовање да се укључе у дуално образовање.

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
фебруар
13
2024

Предавање на тему дијабетеса

Предавање на тему дијабетеса у школи "Дрво арт", 2. фебруара 2024. године

Дана 2. фебруара у нашој школи одржано је предавање за ученике на тему дијабетеса. Предавање је одржала Бојана Марковић, председница удружења Плави круг. Кроз предавање су ученици упознати са типовима и симптомима дијабетеса, факторима који утичу на развој дијабетеса,  начином на који живе  особе са дијабетесом, као и са начином превенције дијабетеса.

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
31
2023

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА

Желимо срећну Нову годину свим нашим ученицима, запосленима, пословним партнерима и пријатељима Школе, као и њиховим породицама.

 

 

 

 

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
19
2023

СУСРЕТ СА ПРЕДАВАЧИМА ФАКУЛТЕТА ЛИКОВНИХ УМЕТНОСТИ

Дана 19. децембра организовано је промотивно предавање о Факултету ликовних уметности и радионицама за средњошколце које се у организацији Факултета одржавају на свим локацијама на којима се налазе сликарски, вајарски и графички одсек.

Осим презентације, обиља фото и видео материјала који су приказани, предавачи Дуња Трутин и Немања Николић водили су активан дијалог са ученицима уметничких смерова у оквиру којег су ученици имали прилику да се упознају са историјом ФЛУ, познатим уметницима који су студирали на ФЛУ, али и о припремама за уписа,  уписној политици, условима школовања и могућностима за уметничку каријеру.

На предавању су били присутни ученици првог, трећег и четвртог разреда.

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
децембар
19
2023

ИЗАБЕРИ ЗДРАВЉЕ

У уторак,  19. децембра 2023. нашу школу су посетиле лекарке из Дома здравља „Стари град“. Предавање о штетности пушења нам је одржала Др Катарина Унтенекер, стоматолошкиња. Ученици првог и другог разреда, те професори преподневне смене су присуствовали предавању о здрављу. Лекарка је говорила о важности едукације и наводила примере и последице пушења.

 

 

КОМПЛЕТНА ВЕСТ
прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација     Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions