прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
јул
15
2020

Августовски испини рок

Августовски испитни рок почиње 21. августа 2020. године.

Рок за подношење пријава за:

- ванредне испите

- завршне испите

- матруске испите

је 15. август 2020. године.

 

 

јул
14
2020

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ/ЗАКОНСКЕ ЗАСТУПНИКЕ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА

Моле се сви родитељи ученика који нису доставили лекарско уверење или оно није могло бити повучено из система еУправе да исто доставе Школи до 31. августа.

Препоручени период за достављање лекарског уверења је 20 - 31. август. Доставити га психологу Школе.

јул
10
2020

Упис у први разред - обавештење за родитеље

Упис преко еУправе

Поштовани родитељи,


Обавештавамо Вас да је еУправа онемогућила приступ школама до 14. јула, односно окончања другог уписног круга како би систем био мање оптерећен и сви заинтересовани родитељи могли да поднесу пријаву за упис електронским путем. Приступ је онемогућен у четвртак, 9. јула, касно поподне.

То значи да Школа неће моћи да потврди упис пре 14. јула. Из тог разлога Вас молимо за стрпљење. Нема разлога да зовете Школу јер ми не можемо да видимо Вашу пријаву.

Такође, нема разлога за забринутост јер на место ученика који је распоређен у нашу школу, за сада, не може да се упише нико други. 

Сачекајте уторак, 14. јул и тада ћете добити потврду. Уколико је не добијете до краја дана, јавите се Школи телефоном на број 0112631361 или имејл office@drvoart.edu.rs

 

јул
03
2020

Упис у први разред

Од ове године родитељима/другим законским заступницима ће бити на располагању могућност да путем еУправе електронски поднесу пријаву/захтев за упис ученика у први разред средње школе, без доласка у школу. Свакако, ученици се могу уписати и доласком у школу, када је довољно да у папирном облику предају исправно попуњену пријаву за упис, док ће школа прибавити остале документе по службеној дужности у електронском облику коришћењем услуге еУпис.

Услуга ће бити доступна у периоду уписа у редовне школе и само за оне ученике који уписују редовна одељења. Услуга неће бити доступна за упис у специјалне, музичке, балетске и приватне школе.

Попуњавањем пријаве за упис ученика у средњу школу, родитељ/други законски заступник уноси податке који су школи неопходни за упис ученика у средњу школу. Унети подаци ће школи бити видљиви у оквиру услуге еУпис, а проверу потребних чињеница у складу са законом овлашћено лице ће спровести приступом постојећим евиденцијама по службеној дужности, на исти начин као и за ученика који ради уписа дође у школу. Уколико је упис успешан, родитељ ће бити обавештен о томе. Уколико упис није успешан родитељ се обавештава да је неопходно да се ради уписа обрати школи, када је потребно проверити све унете податке, као и податке који су дохваћени из службених евиденција, те отклонити недостатке и ученика уписати у школу. Напомињемо да су сви потребни документи за упис ученика у први разред средње школе дефинисани су Конкурсом.

 

 

 

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација     Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions